”Vi är det lilla företaget med god hantverkskunskap som värnar om kvalité!” 

Annica och Gijs har tillsammans en lång erfarenhet av yrket i blomsterbranschen. Deras kunskaper, erfarenheter och relationer sträcker sig nationellt så väl som internationellt.  Med långa arbetslivserfarenheter i en av världens största blomsterauktioner, kallat Aalsmer, har Annica och Gijs en ovärderlig förmåga att selektera de absolut bästa till sina kunder för det bästa priset. I Aalsmer, som är beläget i Holland, sker försäljning och inköp av omkring 20 miljoner blommor varje dag till alla möjliga florister runt om i vår värld. Aalsmer gör sig rättmätigt förtjänt av sin beskrivning som en av världen största blomsterauktion och genom sitt otroliga utbud erbjuder de det absolut mest färska blommorna och växterna som man kan få! Med direkt och god relation till Aalsmer kan Annica och Gijs alltså erbjuda det absolut bästa till sina kunder!

”Hos Oss Får NI MER. vi handlar utan mellanhänder och serverar kunden efter sitt önskemål! Hos Oss kan ni beställa det där efterlängtade Fruktträdet eller den där unika plantan som ni annars inte kan hitta någon annan stans. Det kan ta tid, men vi brukar alltid kunna leta fram det kunden vill ha. ”

Hos Annica och Gijs finner Ni en blomstrande kyl med ett brett utbud av blommor i alla möjliga färger. Ute i butiken finns också en mängd andra växter, mysiga inredningsartiklar, och ett varmt och trevligt bemötande! På gården har Annica och Gijs så klart även ett brett sortiment av uteväxter.

”Här ska finnas något för alla och om det är något speciellt som kunden önskar så brukar vi som sagt alltid kunna lösa det tillsammans! Kom bara och strosa omkring, ta en kopp kaffe, njut av lugnet och de lugnande dofterna!”

”Om ni vill ha hjälp med floristiska kreationer till Bröllop, Fester, Sorg eller annat så står vi hemskt gärna till tjänst med vår kunskap, rådgivning och det själva utförandet. Vi erbjuder även leverans till önskade adresser! Så Var inte rädda för att kontakta oss! ”

Ordinarie öppettider

Mån-Fre: 9-18

Lördag: 9-14

Sön: STÄNGT

PLATS

        Brohagavägen 160

    265 90 Åstorp